Blog » Rclub opinii / 3 Luni de RClub- cu bune, cu rele, dar cu voi aproape

3 Luni de RClub- cu bune, cu rele, dar cu voi aproape
  Categorie: Rclub opinii       20-05-2016

Si uite asa. au trecut 3 luni de RClub. Trei luni in care am invatat tot ce inseamna birocratie, documente, avize, stocuri....domeniul Horeca- aproape descifrat.


Au fost trei luni cu emotii, griji, stres, telefoane si emailuri multe. 


Dar totodata au fost cele trei luni in care am cunoscut oameni dedicati si implicati. Am intalnit artisti desavarsiti care sunt o binecuvantare pentru toti cei din jur. Ne-am implicat apoi direct in a ne sustine colegii din campania 'Gandesti?' care vor sa deschida un centru educational in Ploiesti, centru care va finanta tinerii care citesc suplimentar.


Ei si a venit si weekendul in care vrem sa va cinstim pe toti. Pe cei care ne-ati sustinut, cei care ati fost acolo alaturi de noi. Voi sunteti cei in care avem incredere. Sunteti prietenii nostri.


Ne-am dorit un club unde fitele si manelele sa nu isi gaseasca locul. Doar bunul simt si cei care stiu sa aprecieze un lucru de calitate. Cred ca suntem printre putinele cluburi care la evenimentele Open Bar nu isi bat joc de clienti, oferindu-le bauturi din gama de calitate indoielnica a unor mari magazine. Vom continua sa oferim calitate, bauturi recunoscute si artisti adevarati indiferent de cat de greu va fi.


Astfel cele 600 de sticle de vin sunt doar pentru voi! 


Si sa nu uitam Constantinii si Constantinele si ca il vom sarbatori si pe al nostru sef, Costin!