Blog » Rclub opinii / Karaokele de Miercuri Seara

Karaokele de Miercuri Seara
  Categorie: Rclub opinii       22-03-2016

Miercuri seara.... Esti cel care numara zilele pana la weekend si mergi cu capul in pamant la job spunand in mintea ta- "Mai am 2 zile sa suport prostiile astea", ca dupa aceea sa mai treaca o saptamana la fel de anosta?


Sau esti cel care stie ca serile de distractie cu prietenii, cu rasete sanatoase si cateva pahare de vin, fac viata mai frumoasa si ca acestea sunt momentele de creat amintiri, nu monitorul in fata caruia stai sictirit 40 de ore pe saptamana, in cel mai bun caz...


Rclub sustine curajul de a gandi pe termen lung si de a nu mai avea o gandire marunta. Curajosii care se trezesc cu zambetul pe buze in fiecare dimineata, cei care sfideaza griul din jur, sunt eroii nostri. Sunt cei care pretuiesc valorile normale, respectul, cultura, iau totul cu o doza de umor si ironie, fara a se lasa afectati de prostia din jur. Sunt cei mai normali, ceea ce ii face speciali in ziua de astazi, cand nebunia e mainstream. Pretuiesc viata, traiesc si se bucura in fiecare moment. 


De aceea ne gandim sa lansam primul Karaoke Rclub intr-o miercuri- sa celebram prietenia, normalitatea, curajul. Partenerii nostri MyKaraoke vin si ei cu Nino, Laura si Talina sa ne ajute.  


Cum se face toata treaba? 5 pasi siguri pentru distractie


1. Se suna gasca si se face propunerea inedita de miercuri seara- Karaoke intr-un club nou deschis in Bucuresti


2. Se face rezervare pe www.r-club.ro, care va fi confirmata in scurt timp.


3. Miercuri seara va adunati, va ganditi la piesele din playlist, degustati un pahar (doua, trei) de vin.


4. Ne spuneti ce vreti sa cantati.


5. Showtime! 


Vor exista si premii pentru cei mai curajosi participanti.


Asa ca hai sa ne permitem o nebunie saptamana asta! Hai sa ne sunam prietenii, care cu siguranta nu s-ar astepta la asa ceva si sa punem de-un karaoke miercuri. 


See you there,


Rclub