Blog » Rclub opinii / Lov' Stori

Lov' Stori
  Categorie: Rclub opinii       23-05-2016

Intr-o seara in Rclub...ea- prea plictisita de Centrul Vechi si de Lipscani, prea plictisita de ploi si vant si soare. Prea plictisita punct. Dar cu prieteni neplictisiti si mai boemi asa. Auzisera ei undeva de la ceva gen de prieten virtual, unul din ala din platforma albastra, ca ar fi o seara cu Open Bar, adica bei cat vrei si platesti o data, intr-un club nou prin Bucuresti. Si ca ar mai fi si niste folkisti care canta acolo. Deci oferta era de nerefuzat. Asa ca au luat-o si pe ea, sa o mai scoata din plictiseala.


El- unul de-al casei, fin observator al detaliilor din jur, precum cuvinte pe harti desenate, finisaje inteligente, mesaje subliminale, glezne fine la gazelele din jur....stiti voi. Contemplarea hartii cu Insula Srilankaka ii este deranjata de grupul zgomotos si impresionat de noutate. Dar o vede, pe ea, cea plictisita si neimpresionata. Se aseaza si se gandeste ce ar fi mai bine sa comande pentru a o cuceri...poate un martini, sau totusi un Jack, desi ii e dor de vara si de o bere. Decizii...decizii. Alege vinul rosu. Desi stie ca seara e lunga si ar putea sa incerce absolut orice la Open Bar, el alege vinul. De ce? Pentru ca e convins ca ea, va aprecia un pahar de vin rosu.


Dupa un timp, merge spre ea, cele 2 pahare de vin i-au dat curaj. De la mai putin de 3 metri, ea zambeste...'Semn bun' isi spune el si zambeste. O intreaba daca ar vrea niste vin, dar ea, intinde mana dupa un teanc de servetele de pe bar, le uda in apa plata cu lamaie, se indreapta spre el si il trage usor de cravata. El in mintea lui deja isi imagina sarutul pasional care urma...dar nu, ea prinde cu putere cravata storcand-o de vin. El, corporatist high level ridicandu-se cu paharul de vin, uitase de cravata semiatarnata de care incercase sa se descotoroseasca ca sa nu mai rada prietenii it-isti de el. Ea cu servetele in mana incearca sa scoata culoarea marsala, deloc fashion pentru anul asta, cand se poarta doar rose quartz, de pe cravata, camasa si pantalonii lui.


Toata lumea rade bine, chiar si el, dar si ea. Barmanii decid sa le faca cinste cu un rand de home shots, spectaculoase ca textura, gust si prezentare, iar petrecerea e in toi. Evident nu e un happy ending, nu, ei nu pleaca impreuna....tot ce stim e ca le place sa mearga cu bicicletele asa ca si-au dat intalnire a doua zi pe la Universitate si ca in seara aceea nu au mai baut vin rosu. Au incercat martini, jack si shoturi personalizate de barmanii Rclub. Si sigur a doua zi au incercat si altceva...nu va ganditi la prostii...poate doar sarutul.


Asa ca Open Bar e o aventura....ca e sau nu cu happy end asteptam sa ne spuneti voi, dar stim noi sigur ca e cu bauturi pe alese, shoturi personalizate, lume faina si muzica buna.