Rezervare


Stimati clienti,

 

Am dori mai intai de toate sa incepem prin traditionalul Tektosh! Va invitam pe aceasta cale sa consultati rubrica "EVENIMENTE", unde sunt anuntati toti invitatii nostri pe un interval de aproximativ o luna in avans fata de clipa in care cititi aceste randuri.

 

Clubul nostru are o capacitate de 90 de locuri. Este gandit astfel pentru ca toata lumea sa se simta confortabil, sa nu fim nici prea inghesuiti dar nici sa se formeze curenti de aer printre  noi.

 

Daca vedeti ceva ce va place, puteti sa va rezervati un loc din timp, fie telefonic, fie folosind formularul de mai jos. Veti primi un mail de confirmare in cazul rezervarilor online. Rezervarea se tine 20 minute de la ora anuntata dupa care.. daca e coada nu se mai tine. Va rugam sa ne scrieti ora la care veti ajunge la rubrica "Mentiuni".

 

Numarul de locuri rezervate la orice moment dat se poate vedea pe pagina "EVENIMENTE" in dreptul fiecaruia in parte.

 

- Consiliul Suprem de Conducere si Supraveghere a Respectarii Regulilor Clubului intru Buna Dezvoltare a Acestuia pe urmatorul Cincinal:Clubul nostru are locuri la mese, locuri la tejghele si locuri in picioare.
Locurile se ocupa in ordinea sosirii dupa preferintele dvs.
Pragul de confort este de 90 de oameni si vom face tot posibilul sa-l pastram.


Completati codul