Intrebari frecvente


Q: Si pana la urma cum e cu intrarea asta?

A: Prioritate au cei care au facut rezervari din timp fie folosind siteul nostru, fie telefonic. Acestia trebuie sa anunte o ora a sosirii. In cazul in care au depasit 20 minute, rezervarea se poate anula si data cuiva care a ajuns ad-hoc.

 

Q: Unde ma asez?

A: RClub ofera locuri la mese, locuri la tejghele si locuri in picioare. In functie de ordinea sosirii, clientii pot ocupa orice locuri in functie de disponibilitate si preferinte.

 

Q: Cum stam la capitolul siguranta?

A: Super! Cladirea este foarte solida in caz de seism, si are si acte sa o dovedeasca. Impotriva incendiilor, pe langa autorizatia ISU, avem stingatoare marca Gefil alaturi de care ne simtim in siguranta - nemaivorbind de faptul ca la noi nu prea are ce sa arda. Si daca se ia cumva curentul.. luminatul de urgenta face fata sa mai continuam petrecerea 30 de minute.. atata doar ca avem nevoie de cineva care sa ne cante. Si daca nu si nu, si soarta ne e potrivnica.. avem chiar si a doua iesire in strada. Iar la intrare.. e Fagaraseanu!

 

Q: Ce facem cu hainele?

A: Pentru cei care vor sta in zona canapelelor va recomandam sa va lasati hainele la garderoba. O pazeste Fagaraseanu.. totul e sub control! Totusi luati-va telefoanele si portofelele. Ca sa fim si noi in trend cu lumea vestica parca nu prea ne am asuma rapsunderea pentru ele. Pentru cei care vor sta in zona de jos, sub tejghelele de lemn, asezate pe margini, sunt amplasate in mod simetric si perfect sistematizat agatatori pentru haine.

 

Alte intrebari nu ne mai vin in cap. Consideram ca totul este clar. Dar mai vedem cu timpul.. daca mai auzim.. mai completam!

 

- Echipa de Management Ultra Competent si Competitiv in Conditii de Concurenta Agresiva si Acerba in Piata HORECAUltimele Albume

Ultimele Fotografii