Blog » Rclub opinii / A fuma sau a nu fuma

A fuma sau a nu fuma
  Categorie: Rclub opinii       15-03-2016

Rclub- fara fum, fumuri sau infumurati


In sfarsit o noua lege incerca sa ne puna tara pe un tronson mai civilizat. Adica acela in care nu mirosim a fum dupa o noapte in club, cand nu ne mai lasam hainele pe balcon o noapte la aerisit dupa o cafea in oras si nu mai tusim de la fum cand ne savuram mancarea preferata.


Clar unii fumatori au ramas dezamagiti ca li se ingradeste un drept, sau ca sunt discriminati.


Situatia e un pic diferita- in Romania existau foarte putine localuri pentru nefumatori, iar cele care aveau loc special pentru nefumatori, erau tot cu fumatori. De cele mai multe ori acele spatii special destinate nefumatorilor erau mici, izolate, sau cateodata despartite doar de un perete deschis de confratii fumatori.


Adevarul este ca indiferent de marimea grupului de prieteni, daca exista un fumator, toti mergeam la fumatori. O singura tigara decidea soarta grupului. Acum probabil ca nici sistemele de ventilatie nu dadeau randament- nu de alta dar era destul sa existe 10 fumatori intr-un restaurant ca sa te simti sufocat.


Aceasta lege, pe care noi o apreciem are in vedere mai multi factori. In primul rand sanatatea angajatilor- chiar ne bucuram sa stim ca barmanii, DJ-ul si hostessele Rclub, nu vor avea dureri de cap sau probleme respiratorii datorate fumatului pasiv.


In al doilea rand, desi suntem si noi fumatori, stim ca nimic nu miroase a primavara dupa o tigara.


Si nu in ultimul rand nu vom sta crispati cand vedem pe cineva dansand cu tigara in mana pe langa noi, de frica sa nu ne atinga si sa ne arda.


Rclub va avea scrumiere afara incepand din data de 16 martie si va fi Smoke Free inauntru.


Fara fum, fumuri si infumurati.